Ses Değiştirici

iOS için Ses Değiştirici Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 17.5 MB
  • Sürüm 2.2
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici KORRISOFT

Ses Değiştirici indir. Filmler ve Müzik kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Ses Değiştirici uygulamasını iOS işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve mobil cihazlarınıza kolaylıkla yükleyebilir ve çok severek kullanacağınız oldukça eğlenceli bir uygulamaya sahip olarak çok eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Sesinizi değiştirebilmek ne kadar da eğlenceli olurdu değil mi? Bu artık mümkün. Hem de sadece indir butonuna basarak Ses Değiştirici uygulamasını çok kolay bir şekilde cihazınıza yükleyip kullanmaya başlayarak.

Uygulama ile sesinize inanılmaz komik efektler uygulayabileceksiniz. Mesela sesinize bir erkek ya da bir kadın veya bir maymun sesi yapabilir, inceltip kalınlaştırabilir, yankılı, titreyen, aşamalı tekrarlayan ya da helyum gibi efektleri uygulayarak çok komik sesler yapabilirsiniz. Sesinize bu efektleri uygulayabilmek için sesinizi uygulamaya kayıt edecek ve bu komik efektlerden istediğinizi seçerek sesinize uygulayacak ve elde ettiğiniz bu komik sesleri sosyal paylaşım sitelerinde bulunan hesaplarınız üzerinden paylaşarak arkadaşlarınızın da bu komik sesleri dinlemesini ve çok eğlenmesini sağlayabilirsiniz. Bu eğlenceli dolu uygulamayı iOS cihazlarınıza tamamen ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Ses Değiştirici indir